Diccionari

Access control system/Sistema de control d’accés: un dispositiu que permet l’entrada a una àrea de persones autoritzades excloent-ne altres mitjançant credencials, lectors, dispositius de bloqueig o controladors / panells. Per a tancaments de tancament, consulteu el nostre tancament automàtic electrònic electrònic Tover que disposa d’un sistema de control d’accés amb un sistema electrònic operat per un microprocessador. Anti-friction bearing /Rodament anti-fricció: rodament que té la capacitat de reduir la fricció.

Anti-panic/ Maneta anti-pànic: maneta especial que permet obrir el pany sempre des de l’interior. Vegeu el nostre tancament automàtic electrònic electrònic Tover equipat amb aquest dispositiu.

Anti –pick/ Sistema de seguretat Anti-Pick 10-Pin / Sistema de seguretat Anti-Pick 6-Pin: un mecanisme incorporat en el cilindre que consisteix en una sèrie de llautó o pins d’acer i condueix clavilles amb molla que protegeixen el bloqueig de la recollida. A més, els reblons sobresortits de la clau principal protegiran el bloqueig. Vegeu el cilindre de seguretat Tover Mod. 2F30 o mod. 2F15 amb 10 passadors antiincrustants i també veure el cilindre de seguretat Tover Mod. 2F10 i 2F8 amb 6 clavilles de seguretat antideslizantes.

Anti-theft/ Candau antirobatori per a automòbil: un dispositiu que consisteix en un cadenat o un cadenat que es bloqueja a la part interior del cotxe, com ara el seient del conductor, el volant, la caixa de canvis o els frens per evitar o detectar el robatori dels automòbils. Si us plau, comproveu el bloqueig anti-robatori per a automòbils mod. 1001 que està fabricat en acer casolà i està equipat amb un cable blindat i un cilindre d’alta seguretat.

Anti-theft /Candau antirobatori per a frens de disc de motocicleta: dispositiu que es tanca als frens del disc de la motocicleta per prevenir o dissuadir el robatori de la motocicleta. Si us plau, consulteu el model modular lock mod. 1002 de frens anti-robatori de moto Tover fabricat en acer casolà.

Automatic locking/Tancaments automàtics: el pany es bloqueja automàticament quan la porta està tancada, ja que es tanca com un tancament amb angle angular. Vegeu el nostre model patentat de pany digital Tover, equipat amb 3 bulons automàtics.

Backset/ Entrada d’un pany: la distància horitzontal des de la vora de la porta fins al centre del forat delcilindre. A les portes amb una vora bisellada es mesura la distància del centre de la vora de la porta.

Ball-bearing Hinge/ Frontissa de rodaments: una bisagra que està equipada amb un o diversos coixinets de bola situats entre els artells de la frontissa per reduir la fricció. Vegeu els nostres models de frontissa Tover mod. 108 L i 108 C que estan equipats amb coixinets de boles.