• Home
  • Acreditacions Innovació i Disseny

Acreditacions Innovació i Disseny

 

TOVER acredita els més alts distintius de qualitat ISO 9001 i ISO 14001 havent superat notablement els estàndards de qualitat nacionals i internacionals. TOVER crea nous dissenys cada any i perfecciona els seus productes constantment. Aquesta tasca es dur a terme en els diversos departaments de desenvolupament i noves tecnologies.

Contínuament es realitzen tests de resistència amb els millors materials per tal d’oferir als nostres clients la major seguretat possible. La creació continua de nous dissenys és el camí per millorar la qualitat de cada un dels nostres productes.

El nostre compromís és aconseguir els millors avanços tecnològics. LA QUALITAT ÉS L’OBJECTIU PRIORITARI.

Amb més de cinquanta anys d’experiència en els sectors ferreters i de la construcció, TOVER és pionera desenvolupant nous productes i patents a nivell mundial. La qualitat és l’objectiu prioritari durant tot el procés de producció de cada un dels productes TOVER. Quan els nostres clients i distribuïdors d’arreu del món ens diuen : “Aquest és un producte de qualitat”, això significa que la nostra màxima aspiració ha sigut realitzada.