• Home
  • Notícies anteriors

Notícies anteriors

     

 

Notícies Anteriors

 

14 des 2020

Tover incoprora a través del nostre canal de Youtube Tover Group i també a la nostra web un seguit de vídeos per facilitar el muntatge i el perfecte funcionament dels nostre panys.

T’invitem a visitar el nostre canal i no t’oblidis de seguir-nos!

 

31 març 2020

Comunicat de Tover

A TOVER els  nostres clients són els nostres familiars i ens preocupem profundament per la seva seguretat i benestar. Els nostres pensaments estan amb tots els afectats pel coronavirus incloses infermeres, metges i científics que treballen per mantenir-nos sans.

La situació sanitària provocada pel COVID-19 és molt greu i ens obliga a paralitzar les activitats no essencials per contenir l’expansió de la pandèmia.

D’aquesta manera seguim les instruccions publicades en el Reial Decret Llei 10/2020 de el Govern Espanyol, del 29 de març de 2020, i suspenem l’activitat des del 31 de març el 13 d’abril.

No obstant això, mantindrem un mínim d’activitat de forma telemàtica per atendre qualsevol possible urgència que us pogués sorgir, durant aquests dies i fins al proper 14 d’abril.

Posem a disposició dels nostres clients els nostres canals habituals per a ajudar-vos a la resolució d’aquestes possibles incidències i / o urgències.

Esperem que els nostres clients i els seus éssers estimats romanguin segurs i que aquests temps difícils que ens ha tocat viure acabin aviat.

Junts ho aconseguirem!

TOVER GROUP

 

 

26 feb 2020

Fira de Colònia rectifica i posposa la Eisenwarenmesse Colònia (1-4 març 2020) només 4 dies abans de la seva celebració a causa de la situació del covid-19 i així evitar contribuir a majors possible contagis.

Després dels comunicats de multitud d’expositors entre ells TOVER cancel·lant la seva participació a causa de la incertesa sobre l’evolució del covid-19 i sent la responsabilitat de les empreses cap a la salut dels seus empleats la màxima prioritat, la fira rectifica i posposa la fira internacional de ferreteria per al proper any feb 2021.

Llegiu el comunicat de la fira aquí.

 

24 feb 2020

Tover lamentablement cancel·la la seva participació a Eisenwarenmesse Coloina (1-4 de març de 2020).

Després de seguir acuradament l’evolució diària del covid-19 a la Xina i la resta de món, que estan afectant molt negativament la mobilitat de les persones, els informem que la responsabilitat de l’empresa cap a la salut dels seus empleats és la màxima prioritat i que la incertesa sobre l’evolució del covid-19 ha augmentat després de la cancel·lació de el Mobile Word Congress (Barcelona): hem rebut comunicacions dels nostres distribuïdors d’Europa, Orient Mitjà, Àfrica de el Nord i el sud-est asiàtic informant que finalment no visitaran la fira a causa de la por generada pel covid-19.

Per aquestes raons, lamentablement desde Tover hem decidit cancel·lar la nostra participació en aquesta edició de la Fira de Colònia (Eisenwarenmesse 1-4 de març de 2020) després de més de 40 anys participant sense interrupcions a la fira com a expositors.

 

 

10 juny 2019

TOVER present a IT by Ferroforma (4-6 juny 2019) al Pavelló 3, Stand C61

Tover ha estat present en la nova fira nascuda de l’evolució de Ferroforma, la principal característica de la fira aquest any ha sigut el gir cap a la indústria. Sumant 45 anys en aquesta fira, oferint solucions, productes i propostes comercials que obrin el camí a nous mercats i donar accés a diferents sectors Industrials.

 

 

14 dic 2018

Durant el 26 i 29 de novembre va tenir lloc a Dubai, la fira de construcció més important d’Orient mitjà, la Big5 Show. Com en anys anteriors Tover va estar present en un esdeveniment que va tenir com a protagonista els professionals del sector de la construcció.

8 ag 2018

TOVER ensenyarà les seves últimes novetats en la 30 edició de l’Expo Nacional Ferretera que se celebrarà els dies dijous 6, divendres 7 i dissabte 8 de setembre a Guadalajara, Jalisco. TOVER ha participat des de la primera edició el 1988 i així consecutivament 30 anys seguits.
Presentarem les darreres novetats per seguir sent líders en aquest mercat de panys d’alta seguretat i ferramentes.

 

28 feb 2018

TOVER participarà a la pròxima edició del la International Hardware Fair de Colonia (AL) el pròxim 4 de març fins el 7 de març.

 

20 feb 2018

Pròxima presentació dels nous panys de la Sèrie L a la International Hardware Fair de Colonia (AL) el pròxim 4 de març del 2018.

 

1 feb 2018

TOVER amplia la seva gamma de panys d’alta seguretat amb el llançament del nou cilindre d’alta seguretat amb 21 pins T2FX. <<Llegiu més aquí>>