• Home
  • Empresa i Història

Empresa i Història

     

                          Des de la nostra creació, de ser un petit taller de ferramentes a un dels proveïdors en el món en solucions innovadores i serveis de primer nivell per la protecció de les persones i les propietats. Tot això ha estat possible gràcies a una estratègia previsora més innovacions amb productes d’avantguarda que ens ha donat una gran versatilitat.

Una nissaga familiar de forjadors que van treballar l’acer durant centenars d’anys van fer possible la fundació de TOVER. Després de molts anys d’investigació i desenvolupament ens vam especialitzar en la fabricació de panys d’alta seguretat i sistemes d’alta seguretat posteriorment vam afegir una extensa gamma de productes incloent-hi caixes fortes , cadenats i panys electrònics o digitals, entre d’altres.

La companyia va créixer ràpidament al territori nacional, adquirint una especialització destacada en matèria de seguretat per al sector de la construcció privada i residencial. Al anys 90, un llarg període de renovació interna va portar a la companyia a obtenir l’estructura típica d’una empresa internacional moderna. Investigació i desenvolupament, automatismes de producció, proves internes i laboratoris d’anàlisi es comprometen constantment a mantenir uns estàndards d’alta qualitat dins de la gestió de la qualitat.

TOVER és una forta marca global que ens ha convertit en líders dins d’un mercat dinàmic. És una marca forta gràcies a la innovació constant. La clau del nostre èxit és que el client és el primer. En l’actualitat TOVER és una de les empreses líders mundials en la fabricació de panys i sistemes d’alta seguretat. Amb més de 50 anys d’experiència en els sectors de ferreteria i construcció. TOVER està present en més de 80 països liderant els principals mercats i sent pionera en el desenvolupament de nous productes i patents a tot el món.

El nostre OBJECTIU: seguir reforçant la nostra posició y créixer de forma profitosa.

La nostra MISSIÓ: dins d’un mercat global, ser el principal referent per a la seguretat, oferint solucions tecnològicament actualitzades.

La nostra VISIÓ: la seguretat i la qualitat és el nostre màxim valor.

 


HISTÒRIA

* 1960 Talleres Oliver (TOVER), primera empresa del grup a la ciutat de Banyoles, província de Girona, fabricant la seva primera gamma de ferramentes per a portes i finestres.

* 1970 S’inicia la producció de la primera gamma de panys d’alta seguretat.

*1973 S’inicia la internacionalització de TOVER i comencen les primeres exportacions als mercats d’Europa.

* 1976 S’inauguren noves instal·lacions sobre una superfície de 20.000 m2.

* 1980 Neix la divisió TOVERBLOC dedicada a la comercialització de portes blindades i sistemes de seguretat amb gran èxit en el mercat.

* 1981 Implantació de la nostra marca als mercats d’Amèrica.

* 1990 Desenvolupament de la nostra divisió electrònica i llançament al mercat internacional.

* 2000 Amb l’esforç compartit del nostre equip humà, TOVER està present en més de 80 països dels cinc continents a través de més de 300 distribuïdors.

* 2002 Continuant la potenciació de la divisió digital i electrònica: introducció d’una gama de caixes de seguretat amb molt d’èxit pel sector hoteler.

* 2008 Seguint ampliant la sèrie de panys de sobreposar amb models més ergonòmics i amb més prestacions en seguretat.

* 2013 Ampliem la sèrie de manetes per la construcció per fusta, amb gran èxit als mercats d’Amèrica, Nord d’Àfrica i Mitjà Orient.

* 2016 Potenciem la sèrie de panys digitals amb models d’alta seguretat i control d’accessos.

* 2018 Continuem ampliant la sèrie de sobreposar amb nous models dirigits als tancaments de ferro.

* 2019 Seguim treballant per millorar els nostres dissenys i optimitzar la fabricació dels nostres productes per satisfer el client més exigent.

* 2020 Potenciem els nostres models de manetes d’acer inoxidable amb el seus pany per cobrir totes les necessitats possible: entrada principal, banys i dormitoris.