Servei

     

 

Satisfer les necessitats dels nostres clients, PROXIMITAT AMB EL CLIENT, ha estat des de l’inici el primer gran objectiu de TOVER i per aconseguir-ho hem apostat per la proximitat i per la vocació de servei.

Amb aquesta voluntat, les nostres delegacions i punts de distribució han anat creixent arreu del món, creant un ampli teixit comercial que ens permet comprendre i atendre les demandes específiques de cada sector i de cada país.

A través d’aquesta xarxa hem pogut ser fidels al nostre compromís amb el client i gràcies a un treball continuat, rigorós i exigent, hem aconseguit ser referents en el nostre sector.

Amb el temps, els nostres esforços s’han transformat en resultats i avui ens enorgulleix formar part dels projectes dels nostres clients i poder compartir amb ells els seus èxits. Agraïts per la seva confiança, des TOVER continuem treballant motivats pel repte de seguir oferint-los les millors solucions. TOVER posa a disposició dels seus clients les màximes facilitats per donar servei continu.